• ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
  • ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη, τα παιδιά απολαμβάνουν δυο βασικά γεύματα, το Μεσημεριανό τους γεύμα και το Δεκατιανό.  Τα γεύματα που προσφέρουμε καλύπτουν πλήρως τις διατροφικές ανάγκες των παιδιών για την διάρκεια που βρίσκονται στο θερινό πρόγραμμα. 

Το Δεκατιανό περιλαμβάνει έναν δροσιστικό χυμό και ένα ελαφρύ κολατσιό. Προσφέρεται στα παιδιά ανάμεσα στα αθλήματα, μετά την κολυμβητική άσκηση.

Το μεσημέρι θα παρέχεται ένα πλήρες γεύμα με σαλάτα, κυρίως πιάτο, φρούτο ή γλυκό μέσα από ένα πλούσιο διαιτολόγιο προγραμματισμένο  και γνωστοποιημένο στους συμμετέχοντες από την έναρξη του Summer School.

Η σίτιση των παιδιών προσφέρεται δωρεάν, χωρίς πρόσθετη επιβάρυνση.

Κάντε εγγραφή στο Summer Camp για τις πιο διασκεδαστικές καλοκαιρινές στιγμές των παιδιών σας!SUMMER CAMP

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com

ΜΕΤΑΦΟΡΑ

Η μεταφορά των παιδιών στο summer camp γίνεται με τα σύγχρονα σχολικά λεωφορεία των Εκπαιδευτηρίων μας, από έμπειρους οδηγούς και συνοδούς. 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Πρωταρχικό μέλημα των Εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη είναι η διασφάλιση ενός υγιούς και ασφαλούς περιβάλλοντος για τους μαθητές μας.

ΣΙΤΙΣΗ

Η ποικιλία υγιεινών εδεσμάτων και η απόλυτη κάλυψη των διατροφικών αναγκών ενός δραστήριου παιδιού είναι τα βασικά κριτήρια για την παρασκευή και…

SummerCamp. Το Camp των Καλοκαιρινών δραστηριοτήτων. Καλοκαιρινή απασχόληση στην Αθήνα

Καλοκαιρινές διακοπές με αμέτρητες δραστηριότητες για τα παιδιά της Αθήνας.

Καλοκαιρινές στιγμές...

Παιδική χαρά για την καλοκαιρινή απασχόληση των παιδιών Καλοκαιρινή απασχόληση των παιδιών με αφήγηση παραμυθιών Εξωτερικές δραστηριότητες των παιδιών στο SummerCamp Λαμπίρη στο Μοσχάτο, Νότια Προάστια Αθήνας, Αττική. Εξωτερικές δραστηριότητες παιδιών στο Summer Camp των Εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη στο Μοσχάτο Αττικής