• ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
  • ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ

Οι σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη πληρούν όλες τις προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας ώστε τα παιδιά να απολαμβάνουν ξέγνοιαστα όμορφες και δημιουργικές δραστηριότητες όλο τον χρόνο.

Το θερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει ποικίλες δραστηριότητες τόσο εντός όσο και εκτός των εγκαταστάσεων του σχολείου, στα πλαίσια των ψυχαγωγικών εκδρομών. Σε κάθε περίπτωση, τα παιδιά ολοκληρώνουν τις δραστηριότητές τους με ασφάλεια καθώς υπάρχει πάντα ο εξειδικευμένος εκπαιδευτικός που φροντίζει, επιβλέπει και βοηθά σε όποια ανάγκη προκύψει κάθε ομάδα παιδιών. 

Μάθετε περισσότερα για την ασφαλή μετακίνηση των παιδιών στο summer camp εδώ.SUMMER CAMP

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com

ΜΕΤΑΦΟΡΑ

Η μεταφορά των παιδιών στο summer camp γίνεται με τα σύγχρονα σχολικά λεωφορεία των Εκπαιδευτηρίων μας, από έμπειρους οδηγούς και συνοδούς. 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Πρωταρχικό μέλημα των Εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη είναι η διασφάλιση ενός υγιούς και ασφαλούς περιβάλλοντος για τους μαθητές μας.

ΣΙΤΙΣΗ

Η ποικιλία υγιεινών εδεσμάτων και η απόλυτη κάλυψη των διατροφικών αναγκών ενός δραστήριου παιδιού είναι τα βασικά κριτήρια για την παρασκευή και…

SummerCamp. Το Camp των Καλοκαιρινών δραστηριοτήτων. Καλοκαιρινή απασχόληση στην Αθήνα

Καλοκαιρινές διακοπές με αμέτρητες δραστηριότητες για τα παιδιά της Αθήνας.

Καλοκαιρινές στιγμές...

Παιδική χαρά για την καλοκαιρινή απασχόληση των παιδιών Καλοκαιρινή απασχόληση των παιδιών με αφήγηση παραμυθιών Εξωτερικές δραστηριότητες των παιδιών στο SummerCamp Λαμπίρη στο Μοσχάτο, Νότια Προάστια Αθήνας, Αττική. Εξωτερικές δραστηριότητες παιδιών στο Summer Camp των Εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη στο Μοσχάτο Αττικής