Εκπαιδευτικες Δραστηριοτητες

Έχοντας ως στόχο πάντα την ολοκληρωμένη εκπαίδευση των παιδιών, από τις δραστηριότητες, βεβαίως, δε θα μπορούσαν να απουσιάζουν μαθήματα στην αγγλική γλώσσα και την πληροφορική.

Η άνετη, άμεση αλλά και εμπεριστατωμένη διδασκαλία των μαθημάτων της πληροφορικής και των αγγλικών οπλίζουν με πολύτιμα εφόδια τα παιδιά μας για τις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής. Στα εκπαιδευτήρια Λαμπίρη, γνωρίζοντας ότι οι μαθητές μας χρειάζονται ξεκούραση μετά το τέλος της σχολικής χρονιάς, εμπλουτίζουμε το καλοκαιρινό μας πρόγραμμα με εκπαιδευτικές δραστηριότητες που όμως εφαρμόζονται μέσα από ένα πιο δημιουργικό και διασκεδαστικό τρόπο για τα παιδιά. 

Το μάθημα της πληροφορικής πραγματοποιείται στο εργαστήριο Η/Υ του Γυμνασίου-Λυκείου μας, εξοπλισμένο με υπολογιστές τελευταίας τεχνολογίας και σύγχρονα διαδραστικά μέσα διδασκαλίας. Η εκμάθηση του ηλεκτρονικού υπολογιστή γίνεται μέσα από μικρές ομαδικές ή ατομικές ασκήσεις μέσα από τις οποίες τα παιδιά διασκεδάζουν. Με αυτόν τον τρόπο εξοικειώνονται με την χρήση των υπολογιστών, αποκτώντας παράλληλα σωστές πρώτες βάσεις, για να μπορέσουν να εξελίξουν τις γνώσεις τους στη συνέχεια.

Επιπλέον, τα παιδιά εξασκούνται πάνω στην χρήση της αγγλικής γλώσσας σε μαθήματα που λαμβάνουν τη μορφή παιχνιδιού. Η προσέγγιση αυτή συμβάλλει στην ομαλή διεξαγωγή του μαθήματος αγγλικών, ενώ οι μικροί μαθητές μαθαίνουν παίζοντας! 

Η συμμετοχή στο θερινό πρόγραμμα των Εκπαιδευτηρίων μας περιλαμβάνει κι άλλες δραστηριότητες! Μάθετε περισσότερα εδώ.SummerCamp. Το Camp των Καλοκαιρινών δραστηριοτήτων. Καλοκαιρινή απασχόληση στην Αθήνα

Καλοκαιρινές διακοπές με αμέτρητες δραστηριότητες για τα παιδιά της Αθήνας.

Καλοκαιρινές στιγμές...

Παιδική χαρά για την καλοκαιρινή απασχόληση των παιδιών Καλοκαιρινή απασχόληση των παιδιών με αφήγηση παραμυθιών Εξωτερικές δραστηριότητες των παιδιών στο SummerCamp Λαμπίρη στο Μοσχάτο, Νότια Προάστια Αθήνας, Αττική. Εξωτερικές δραστηριότητες παιδιών στο Summer Camp των Εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη στο Μοσχάτο Αττικής