Αθληματα

Τα παιδιά επιλέγουν ανάμεσα σε πλούσιες αθλητικές δραστηριότητες ομαδικές ή ατομικές ανάλογα με τις προτιμήσεις τους, με την παρουσία πάντα εξειδικευμένων καθηγητών φυσικής αγωγής.

Στις ευρύχωρες, ηλιόλουστες εγκαταστάσεις των εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη, το ειδικευμένο και καταρτισμένο προσωπικό μας με την πείρα, τις γνώσεις και την αγάπη του για τα παιδιά θα τα καθοδηγεί, ενθαρρύνοτάς τα να ασχοληθούν με τις διαθέσιμες γυμναστικές δραστηριότητες. Τα παιδιά τρέχουν, παίζουν, μαθαίνουν και εκτονώνονται με δημιουργικό, διασκεδαστικό τρόπο. Κατά τη διάρκεια του θερινού προγράμματος των εκπαιδευτηρίων μας, έχουν την δυνατότητα να παίξουν ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ ή να γυμναστούν με τα όργανα που διαθέτει η παιδική χαρά μαζί με άλλα παιδάκια.

Τα παιδιά μπορούν επίσης να κάνουν κολύμβηση ή tang soo do, που αποτελούν δύο από τις αγαπημένες δραστηριότητες των μαθητών μας.

Η κολύμβηση πραγματοποιείται στις δύο θερμαινόμενες (μια ρηχή και μια κανονική) πισίνες μας. Η κολύμβηση δίνει στα παιδιά την δυνατότητα να γυμναστούν, διασκεδάζοντας σε ομαδικά παιχνίδια και χαλαρώνοντας. Το κολυμβητήριό μας παρέχει ένα ασφαλές περιβάλλον για τα παιδιά, πληρώντας όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές ασφαλείας και υγιεινής. Όλοι οι προπονητές μας, που είναι δάσκαλοι φυσικής αγωγής με ειδίκευση στην κολύμβηση και τη ναυαγοσωστική, έχουν πολύχρονη εμπειρία με τα παιδιά.  Περισσότερες λεπτομέρειες για το κλειστό κολυμβητήριο των εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη εδώ.

Η μαχητική τέχνη του tang soo do προσφέρει με την σειρά της ποικίλα πλεονεκτήματα στην φυσική αγωγή των μικρών παιδιών, γι' αυτό αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του καλοκαιρινού μας προγράμματος. Τα παιδιά μαθαίνουν την αξία της πειθαρχίας και του αλληλοσεβασμού, γυμνάζοντας παράλληλα το σώμα τους με διασκδαστικό τρόπο. Το tang soo do, μία από τις πιο ξακουστές πολεμικές τέχνες, διδάσκεται σε κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο των εκπαιδευτήριων μας από εξειδικευμένο δάσκαλο, που παραδίδει επί σειρά ετών μαθήματα σε μικρά παιδιά. Διαβάστε περισσότερα για το tang soo do. 

Κάντε εγγραφή στο Summer Camp για τις πιο διασκεδαστικές καλοκαιρινές στιγμές των παιδιών σας!SummerCamp. Το Camp των Καλοκαιρινών δραστηριοτήτων. Καλοκαιρινή απασχόληση στην Αθήνα

Καλοκαιρινές διακοπές με αμέτρητες δραστηριότητες για τα παιδιά της Αθήνας.

Καλοκαιρινές στιγμές...

Παιδική χαρά για την καλοκαιρινή απασχόληση των παιδιών Καλοκαιρινή απασχόληση των παιδιών με αφήγηση παραμυθιών Εξωτερικές δραστηριότητες των παιδιών στο SummerCamp Λαμπίρη στο Μοσχάτο, Νότια Προάστια Αθήνας, Αττική. Εξωτερικές δραστηριότητες παιδιών στο Summer Camp των Εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη στο Μοσχάτο Αττικής